Please use this identifier to cite or link to this item:
https://scholar.dlu.edu.vn/handle/123456789/1003
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.date.accessioned | 2022-09-14T19:09:14Z | - |
dc.date.available | 2022-09-14T19:09:14Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.uri | https://scholar.dlu.edu.vn/handle/123456789/1003 | - |
dc.language.iso | vi | en_US |
dc.relation.ispartof | Tạp chí khoa học kỹ thuật chăn nuôi | en_US |
dc.title | Hiểu biết và thực hành của người tiêu dùng đối với vệ sinh an toàn thực phẩm thịt lợn | en_US |
dc.type | Research report | en_US |
dc.description.volume | 262 | en_US |
dc.description.pages | 50-54 | en_US |
dc.type.report | Bài báo đăng trên tạp chí trong nước (có ISSN), bao gồm book chapter | en_US |
item.languageiso639-1 | other | - |
item.fulltext | With Fulltext | - |
item.grantfulltext | restricted | - |
Appears in Collections: | Tạp chí (Khoa Sinh học) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | Existing users please Login |
---|---|---|---|---|
3-13-hieubietcua nguoitieudung.pdf | 266.08 kB | Adobe PDF |
CORE Recommender
Page view(s)
22
Last Week
0
0
Last month
1
1
checked on Jan 15, 2025
Download(s)
14
checked on Jan 15, 2025
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.