Browsing by Author Nguyễn, Tiến An

Issue DateTitleAuthor(s)Type
2025-02-28Ảnh hưởng của thời gian nảy mầm đến sự thay đổi các hoạt chất và hoạt tính chống oxy hóa của hạt cà phê Robusta (Coffea canephora)Nguyễn, Thị Thanh Tịnh ; Phạm, Thị Bích Hòa; Võ, Huỳnh Thanh Tuyền; Ka, Dưm; Nguyễn, Vũ Kiều Trinh; Dương, Văn Khôi; Nguyễn, Tiến An Journal article
2022A comprehensive investigation into the production of gamma-aminobutyric acid by Limosilactobacillus fermentum NG16, a tuna gut isolateĐỗ, Thị Bích Thuỷ ; Nguyễn, Tiến An; Jayasena, V; Vandamme, PeterJournal article
2015Effect of Drying Temperature on Phenolic Antioxidants from Artichoke (Cynara scolymus L.) LeavesNguyễn, Thị Thanh Tịnh ; Đinh, Quảng Anh ; Trần, Thị Minh Loan; Nguyễn, Tiến An Journal article
2015Effect of drying temperature on phenolic antioxidants from artichoke leavesQuang Anh Dinh ; Thi Minh Loan Tran ; Thi Thanh Tinh Nguyen ; Tien An Nguyen Journal article
2012-09-15Empirical, thermodynamic and quantum-chemical investigations of inclusion complexation between flavanones and (2-hydroxypropyl)-cyclodextrinsLiu, Benguo; Li, Wei; Nguyễn, Tiến An ; Zhao, JianJournal article
2008Giáo trình Bệnh hại rau – Nghề trồng rauLê, Như Bích ; Nguyễn, Tiến An ; Nguyễn, Xuân Tùng (Chủ biên)Lecture
2022-09-06Great Northern Beans (Phaseolus vulgaris L.) Lower Cholesterol in Hamsters Fed a High-Saturated-Fat DietNguyễn, Tiến An ; Althwab, Sami A; Qiu, Haowen; Zbasnik, Richard; Urrea, Carlos; Carr, Timothy P; Schlegel, VickiJournal article
2013-01-01An investigation into the supramolecular structure, solubility, stability and antioxidant activity of rutin/cyclodextrin inclusion complexNguyễn, Tiến An ; Liu, Benguo; Zhao, Jian; Thomas, Donald S; Hook, James MJournal article
2017-07Isolation of Egg Yolk Granules as Low-Cholesterol Emulsifying Agent in MayonnaiseMotta-Romero, Hollman; Zhang, Zhong; Nguyễn, Tiến An ; Schlegel, Vicki; Zhang, YueJournal article
2022Isolation, Screening, Identification and Optimization of Culture Parameters to Produce γ-aminobutyric Acid by Lactiplantibacillus pentosus R13, an Isolate from Ruoc (Fermented Shrimp Paste)Nguyễn, Tiến An ; Đỗ, Thị Bích Thuỷ; Vandamme, PeterJournal article
2024Khảo sát quy trình sản xuất bia thủ công tam giác mạch (Fagopyrum esculentum) ở quy mô phòng thí nghiệmTrần, Thị Thanh Tiền; Nguyễn, Tiến An ; Nguyễn, Thị Thanh Tịnh Journal article
2014Nghiên cứu quá trình lên men rượu không chưng cất từ dịch lớp cơm nhầy hạt cacao (Theobroma cacao L.)Nguyễn, Thị Thanh Tịnh ; Nguyễn, Tiến An ; Hồ, Thị Thu Hòa ; Nguyễn, Thị Tươi Report
2023-09-01Optimization of Parameters for the extraction of phenolic antioxidants from boxberry tree (Myrica esculenta) bark using response surface methodologyĐỗ, Thị Kiều Trinh; Nguyễn, Thị Thanh Tịnh ; Hồ, Thị Thu Hòa ; Nguyễn, Tiến An ; Phạm, Ngọc Tuân ; Phan, Hoàng Đại Journal article
2019-06-01Pinto Beans (Phaseolus vulgaris L.) Lower Non-HDL Cholesterol in Hamsters Fed a Diet Rich in Saturated Fat and Act on Genes Involved in Cholesterol HomeostasisNguyễn, Tiến An ; Althwab, Sami; Qiu, Haowen; Zbasnik, Richard; Urrea, Carlos; Carr, Timothy P; Schlegel, VickiJournal article
2014-08-19Response Surface Optimization of Ethanolic Extraction of Antioxidants from Artichoke LeavesUyen Thi Ngoc Ho; Loan Thi Minh Tran; Anh Quang Dinh ; An Tien Nguyen Journal article
2016A study of wine fermentation from mucilage of cocoa beans (Theobroma cacao L.)Nguyễn, Thị Thanh Tịnh ; Nguyễn, Tiến An ; Hồ, Thị Thu Hòa ; Nguyễn, Thị Tươi Journal article